fbpx

Bobilferie i Europa

Bobilferie er populært for mange nordmenn, og mange drar hvert år på bobilferie i Europa. Det europeiske fastlandet er mangfoldig og rikt på opplevelser. Det er forholdsvis enkelt å bevege seg mellom landene. Grunnet gode veier, og liberale reiserestriksjoner. Det er også et forholdsvis trygt kontinent å bevege seg rundt på. En forholdsvis lik kultur og likt språk, gjør det spesielt enkelt å kommunisere i Nord og Vest Europa. Vi har funnet frem til noen spennende steder du bør vurdere å besøke i 2019.

bobilferie i europa

Bobilferie i Norden.

Mange av oss foretrekker våre naboland, når de skal ut på tur i bobil. Det er enkelt og trygt, samt lett å kommunisere. Man vet ofte hva man går til.

Danmark.

Skal du ta din Bobilferie i Danmark så er det mange flotte steder du kan besøke. Noen fine steder er:

 • Legoland – spesielt fint hvis man har med barn. Her er det masse spennende å gjøre både for store og spesielt for de små!
 • Løkken Strand – en klassisk badeby på vestkysten av Nordjylland. Her er det fantastiske hvite strender, og mange morsomme aktiviteter for hele familien.
 • Skagen – en sjarmerende havneby som yrer av liv. Har fine strender og mange spennende matopplevelser.
 • Ebeltoft – en av mange koselige småbyer i Danmark, med sine gamle hus og brosteinsgater.
 • København – trenger ingen videre introduksjon. Kanskje Nordens vakreste by!

Sov ekstra godt i din bobil eller campingvogn dette året. Hos oss får du kvalitets madrasser etter mål. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Sverige.

En Bobilferie i Sverige, er det mange nordmenn som trives med. Det er også veldig enkelt og greit, fordi det er såpass nærme. Noen anbefalte steder er:

 • Øyen Oland – byr på hvite sandstrender, campingplasser av høy standard og spennende aktiviteter for store og små.
 • Skara Sommerlands Camping – er Skandinavias største vannpark. Her er det en rekke attraksjoner både på land og i vann. Tomter for 500 campingvogner.
 • Liseberg – Skandinavias største fornøyelsespark. Masse spennende å gjøre for hele familien. Flere campingplasser ligger forholdsvis nært til.
 • Villmarkscamping på Hatteboda – opplev område nær Emils hjemby i Småland! Stille og rolig med store skoger. Ligger rett ved den klare og idylliske innsjøen Mien.

Vi har kvalitets tepper på mål til bobil og campingvogn. Skreddersydd etter ditt behov. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 

Bobilferie i Europa utover Norden.

Vurdere du å dra på bobilferie i Europa utenfor Skandinavia, så er det mange flotte steder å dra til. Noen anbefalinger er:

 • Hallstatt – en fantastisk vakker eldgammel liten by, en time fra Salzburg i Østerrike.
 • Gruyeres – fjellby i Sveits med klassisk middelalderpreg. Ligger vakkert til ved Saane – elven.
 • Colmar – by i Alsace provinsen Frankrike. Er en middelalder by, med nydelige små hus og innsjøer som minner om malerier.
 • Cochem – bobilferie i Tyskland er populært for mange. Cochem er en by som er rik på myter, fortellinger og rike historie. Landsbyen ligger langs Mosel – elven som er omgitt av bratte vinmarker.
 • Tour De France – mange nordmenn drar hvert år på bobil og camping ferie til verdens største sykkelritt. Fjell etappene er spesielt populære, men vær oppmerksom på at det kan bli mye kø!

Les mer om andre fantastiske reisemål i Europa. 

Bobilferie i Europa og Norden kan bli en kjempeopplevelse. Men det er også viktig å forholde seg til de lover og regler som er i de respektive land. NAF gir noen gode råd på veien.

Les også: Bobilferie i Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *