fbpx

Bobilferie i Norge 2019

Hvor bør du dra på bobilferie i 2019?

Skal du på bobilferie i år? Det finnes utrolig mange flotte steder å feriere i Norge. Men hvor bør du dra på tur i år? Les våre beste anbefalinger!

Bobilferie – litt enklere og rimeligere.

Det som er ekstra praktisk med å dra på tur i bobil, er at man både flytter rundt på seg og sover på samme sted. Det gjør at man har litt ekstra fleksibilitet, når det kommer til hvor man ønsker å dra. Man kan forholdsvis enkelt «pakke opp» og dra til et helt annet sted. At man har muligheten til å sove i bobilen, sørger også for at man slipper å leie rom hver natt. Det gjør en bobilferie litt ekstra rimelige. Og ønsker man en natt å sove på et bedre hotell, så kan man enkelt å greit parkere bobilen utenfor som et helt vanlig kjøretøy.

Vil du sove litt ekstra godt i bobilen i år? Vi tilbyr madrasser etter mål. Tilpasset ditt behov!

bobilferie

Bobilferie i Norge.

I Norge har vi mange bobiler på veiene, både norske og utenlandske bobil turister. Norge er en fantastisk flott land for bobilferie, spesielt i sommerhalvåret. Vi har en mangfoldig og flott natur, med alt fra høye fjell til lange fjorder og vakre kystlinjer. En av fordelene med bobil, er at man kan oppleve Norge i sitt eget tempo. En annen fordel at er Norge er et høykostland. Det er forholdsvis dyrt å leie hotell og hytter i Norge. Ved å sove i bobilen, kan man gjøre ferien litt rimeligere.

Anbefalte steder.

  • Vakre Helgelandskysten strekker seg 200 kilometer fra Trønderlag i sør til Salten i Nord. Her finner du høye fjell, vakre fjorder, kritthvite strender og et yrende dyre og fugleliv!
  • Mektige Jotunheimen tilbyr en unik naturopplevelse, frisk fjellluft og har noen fantastiske utkikkspunkter.
  • Idylliske Lofoten må oppleves i sommerhalvåret med midnattsol. Et av de meste kjente turistområdene i Norge. Passer perfekt for bobilferie.
  • Atlanterhavsveien er en fantastisk vakker veistrekning, og ypperlig for bobil turisme. Flott utsikt, fredfullt, sjarmerende og vakkert. Langs veien er det mange stopp som passer perfekt for overnatting.
  • Geirangerfjorden er et verdenskjent turistmål. Man kan enkelt forflytte bobilen mellom fjordene i små sjarmerende bil – ferjer. Nyt en kaffe og en ekstra god svele på dekk!

Det finnes utrolige mange vakre steder over hele Norge. Man har mange valgmuligheter. Og noe av det beste er at man kan besøke flere av de samme stedene, når man tar ferien i bobil.

Vi tilbyr tepper på mål til din bobil. Kontakt oss for et godt tilbud.

Fine bobilplasser i Norge.

I Norge har man mange fine bobilplasser som kan benyttes. ADAC som mer eller mindre er det tyske svaret på norske NAF har kontrollert tusenvis av campingplasser i Europa. Norske campingplasser som kom best ut i undersøkelsen deres var:

  • Hallingdal Feriepark, Ål
  • Fagernes Camping, Fagernes
  • Gloppen Camping og Fritidssenter, Sandane
  • Sølvgarden Feriesenter, Rysstad

Det er ikke bare bo fasiliteter og sanitæranlegg som er lagt til grunn i ADAC’s sin avgjørelse. Det legges også vekt på fritidstilbud, bademuligheter, handels tilbud og mat opplevelser. Hvis man ønsker det, og vil maksimere sin ferien til det ytterste, så går det an å besøke alle campingstedene på en og samme ferie, med total kjørelengde på cirka 11 timer. Det er smått utrolig! Den nærmeste campingplassen for oss som bor i Norge, som fikk topp vurdering og betegnelsen «superplass» var Daftö Camping Resort i Sverige.

En skikkelig bobilferie i Norge er noe alle bør unne seg iløpet av livet. Det er en fantastisk opplevelse hvor man får opplevd Norge på en helt spesiell måte.

Les mer om: Bobilferie i Europa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *