Kilemadrass

Her kommer noe tekst.

sitte pute

Formsydd båtmadrass

Båtmadrasser skreddersydde etter dine mål. Både standard madrass og overmadrass. Kvalitets materialer og kyndig bearbeidelse, gir komfortable madrasser av høy kvalitet. Få ekstra god sovekomfort på sjøen i år! Vi har kort leveringstid, konkurransedyktige priser og gratis frakt i hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Madrass til båt av høy kvalitet

  ByStene har lang erfaring med å levere madrass til båt etter kundens mål og spesifikasjoner. Stene AS har i årrekke levert madrasser på mål til båteiere på det norske markedet. Våre skreddere strekker oss langt for å tilpasse oss dine behov og ønsker. Ferie er til for å slappe av og ha det komfortabelt. Da er det viktig å kunne sove godt. En formtilpasset båtmadrass fra oss, sikrer deg en god natts søvn på sjøen!

  Se også:   Madrass til bobil   Madrass til campingvogn   Barnemadrass   Hovedmadrass   Hundemadrass   Babymadrass

  Bredt utvalg av båtmadrasser

  Vi leverer overmadrass, hovedmadrass og barnemadrass i alle typer størrelser og varianter. Alt tilpasset din maritime tilværelse. Velg standard madrass eller overmadrass, og finn en båtmadrass du vil elske!

  Type hovedmadrasser

  • Platinum
  • Memory
  • Supreme
  • Comfort
  • Basic

  Type overmadrasser

  • Supreme
  • Memory
  • Hypersoft

  Andre maritime produkter på skreddersøm

  I tillegg til madrass til båt, formsys andre varer til maritimt båtliv. Leverer båttepper fra den kjente leverandøren Marine Tuft, og pute til benk og kahytt. Stort stoff og fargeutvalg av både tepper og puter. Produseres og sendes med gratis frakt og kort leveringstid.

  Båtpresenning og kalesjer

  Stene AS tilbyr flere typer produkter til båt. Vi tar og på oss reparasjon av båtkalesje, og leverer ferdigsydde presenning til små og store båter. Du sender målene, vi gjør resten av jobben! Vi tar kun inn produkter av god kvalitet fra seriøse forhandlere. Gå til Stene AS og les mer om tjenester og produkter vil tilbyr.