Benkeputer på mål

Kvalitet på skreddersøm.

Få benkpute på mål til din uteplass eller hagestue. Vi tilpasser benkeputer nøyaktig etter de bredder og lengder du trenger. Putene tåler all slags vær, og er veldig behagelige å sitte på. Kort leveringstid og konkurransedyktige priser. Leverer med gratis frakt over hele landet.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Har du behov for en tilpasset benkepute til hjemmet eller på hytta? Vi tar tak i ditt behov, og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Sjekk vårt stoff/fargevalg

Interiør på skreddersøm til uteplassen.

Å ha en lun og koselig uteplass eller hagestue, som kan benyttes hele året har blitt veldig populært. Sommeren i Norge er forholdsvis kort, men med en godt isolert uteplass kan man storekose seg «ute» hele året. Folk bruker mer tid og penger på uteplassen, og ønsker å ha det like komfortabelt ute som inne. Vi lever skreddersydd interiør av høy kvalitet som benkputer, puter på mål og utetepper til terrasse og uteplass. Våre produkter er spesielt godt tilpasset utebruk.

Benkepute på mål.

Puter til benk kan fåes på standardmål. Men det er ikke alle benker, stoler og sittegrupper, som er tilpasset puter på standardmål.  ByStene har god kompetanse på benkepute på mål. Vi tilpasser nøyaktig etter dine lengder og bredder. Våre benkputer kan leveres i alle lengder inkludert: 100, 120, 150 og 180.

Benkeputer spesialtilpasset utebruk.

Våre benkputer kan benyttes både ute og inne. Og er spesielt tilpasset ute bruk. Våre puter:

  • Lages med materialer med høyeste holdbarhet, og med de beste egenskaper for å tåle vær og vind.
  • Er 100 % gjennomfarget akryl, som gir suveren holdbarhet og holder fargen i mange år.
  • Har unik Outdoor skum. Den har en åpen cellestruktur, som gjør at vann ikke samler seg i puten, men renner rett igjennom skummet.

Velger du uteputer fra oss velger du kvalitet, og vil ha glede av putene i mange år. Du kan også ta det med ro om det skulle komme en regnskur. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud, og få til sendt vareprøver på tekstil kostnadsfritt!

Ryggpute og sittepute.

Putene kan benyttes både som ryggpute og sittepute, og tilpasses etter bruk. Putene er behagelig både som støtte for rygg, og å sitte på. Ønsker du et sett av både ryggputer og sitteputer til benk, stoler eller sittegrupper, så tilpasser vi dette for deg.

Puter på mål, tilpasset ditt behov.

I tillegg til benkeputer leverer vi også andre typer puter på mål til stoler, sofa, senger, sittegrupper og hammock. Til både ute og inne bruk. Putene er av høy kvalitet, og kan benyttes både som ryggpute og til å sitte på. Vi er fleksible og strekker oss langt, for å finne gode løsninger tilpasset ditt behov. Kom med dine mål, så finner vi en løsning.

Spørsmål og svar.

Hva koster frakt? Frakt for benkeputer er kostnadsfritt.

Hva er deres leveringstid? Kort. Vanligvis sendt i løpet av 1-3 uker.

Kan dere lage alle mål og former? Ja, vi lager alle mål og former.

Tåler putene å ligge ute? Ja, de er tilpasset å tåle all slags vær.

På utkikk etter annet tilpasset interiør? ByStene leverer også madrasser etter mål og tepper på mål. Til bobil, campingvogn, båt, til hjemmet og på hytten. Skreddersydde produkter av høy kvalitet på markedspris. Kontakt oss for mer informasjon.

Gå til:   Hjem   Kontakt   Aktuelt