Formsydde puter til daybed

Skreddersydd pute eller madrass til daybed. Formsys i alle størrelser, fasonger og tykkelser.

Rask levering

Gratis frakt

Pute og madrass til daybed

I daybed ønsker man god komfort både når man sitter og ligger i den. Det er også behov for et mer slitesterkt tekstil, enn et tradisjonelt madrasstrekk, da daybed også brukes som sitteplass. Vi tilbyr begge deler! God komfort for alle anledninger, og et trekk som tåler den daglige bruken som sitteplass. Ved å bruke vår 15 cm Supreme skum, kombinert med et av våre tekstiler til ordinære benkeputer, får du den perfekte daybed madrassen. Da ivaretas høy komfort, og god slitestyrke. Vi lager også tilpassede tykkelser etter behov, der komfort og funksjon ivaretas. Putemadrass til daybed, formsys i alle størrelser, fasonger og tykkelser. Send inn dine mål, vi gjør resten av jobben! Usikker på hvilke skumkjerne og tekstil du bør benytte? Kontakt våre rådgivere på telefon eller e – post.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

    Skreddersydde madrasser og puter til daybed

    ByStene leverer formtilpasset pute og madrass til daybed. Vi har et stort utvalg av stoff, tekstiler og farger, samt flere skumkjerner å velge mellom. Fungerer som en putemadrass, like god å sitte på, som å ligge på. Putene kan tilpasses i alle størrelser, fasonger og tykkelser. Send oss dine mål, vi gjør resten av jobben. Rask levering, med gratis frakt i hele Norge.

    Kvalitetsprodukter på skreddersøm 

    Utover puter til daybed eller dagseng, produserer vi også andre type puteløsninger for hus, hytte, hjem og hage. Leverer blant annet benkeputer, uteputer, puter til sofa, skinnputer og pynteputer. Formsys nøyaktig på dine mål. Stort utvalg av tekstil, stoff og farger.

    Gå til:  Benkepute  Inneputer  Uteputer  Bli inspirert