Overmadrass etter mål

Overmadrass av høy kvalitet.

Vi tilpasser overmadrass etter dine mål og ønsker. I alle størrelser og former. Gode materialer og kyndig bearbeidelse, gir en ekstra komfortabel madrass. Velger du vår overmadrass, velger du god liggekomfort og kvalitet! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca 3 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

overmadrass båt
overmadrass campingvogn

Vi har levert madrasser på mål til det norske markedet i flere år, og opplever økende etterspørsel. Vi tror at kundene setter pris på vår fleksibilitet og evnen til å levere produkter av god kvalitet til riktig pris.

Om produktet.

ByStene Supreme
Våre overmadrasser er noe av det beste markedet har å by på. Madrassen er myk, men samtidig spenstig med høyt masseinnhold. Høyt masseinnhold er viktig for å sikre at madrassen har den bæreevnen den skal ha, samt med tanke på levetiden. En madrass med lavt masseinnhold kan kjennes myk ut, men vil kollapse og bli flat når den utsettes for belastning.

ByStene Memory
Dette er et svært bra produkt, spesielt for de med rygg og nakkesmerter. Den endrer sin motstand etter temperatur, med andre ord vil de deler av kroppen med høyest belastning slippes lengre ned i madrassen mens resten av kroppen holdes oppe. Det vil si at de høyt belastede punktene vil få mindre belastning på en slik madrass i motsetning til en vanlig madrass.

Våre overmadrasser kommer med et strikket (stretch alle veier) og vaskbart trekk. Trekket har glidelås på 3-sider, som gjør det enkelt å ta av og på madrassen.

Produktspesifikasjon

  • 5 cm skumkjerene
  • Vattert trekk
  • Total tykkelse ca. 7cm.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Hva er en overmadrass?

En overmadrass legges over den øvrige madrassen, og er tynnere. Den gjør det enklere å tilpasse liggekomforten og fjerner sprekken som ofte er mellom madrasser i dobbeltsenger. En overmadrass bidrar til å forminske slitasje på sengen og hoved – madrassen. Dermed forlenger den sengens levetid. Hos oss får du overmadrass på mål av solid kvalitet, til riktig pris.

Fordeler.

Noen praktiske fordeler er:

  • Den fjerner sprekken i dobbeltsenger.
  • Den gjør det enklere å justere liggekomforten.
  • Den bidrar til å justere temperaturen i sengen.
  • Den forlenger levetiden til madrassen og sengen forøvrig.
  • Den er enklere å rengjøre.

Vi leverer formtilpasset overmadrass av høy kvalitet. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca 3 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Vi leverer også hoved madrasser og barnemadrasser etter mål. Les gjerne mer om produktene.