TEPPER PÅ MÅL

Tepper på mål til båt, bobil og campingvogn

tepper på mål
Båt
Teppe på mål
Caravan

Teppe formsydd på mål

Vi leverer tepper på mål til din båt, bobil og campingvogn. Våre tepper fungerer også perfekt for utendørsbruk. Teppene tilpasses i alle størrelser, former og varianter etter dine ønsker. Vi leverer alt fra vegg til vegg teppe, runde tepper med kant og teppe i trapp. Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med fri frakt over hele landet. Kontakt oss for å motta en gratis teppeprøve i posten!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Vi strekker oss langt for å møte akkurat ditt behov. Vi leverer til bedrifter, og private personer. Ingen oppdrag er for store eller for små for oss. Vi henter inn produkter av god kvalitet, disse bearbeides av våre dyktige ansatte. Det gir et meget godt sluttprodukt for deg som kunde.

  Teppe til båt leveres fra den australske teppeprodusenten Marine Tuft. Teppene til bobil og campingvogn leveres fra den kjente danske teppeleverandøren Danfloor.

  Formtilpasset uteteppe

  Skal du bruke teppe ute? Vi leverer utendørsteppe som kan brukes i båt, på hytten, hjemme og ellers til utendørsbruk. Våre tepper er meget slitesterke, vannavstøtende og tilpasset alle type klima. De er enkle og vaske, og har et komfortabelt underlag for nakne føtter. De demper lyd, og kan også fungere som beskyttelse for gulvet under. Våre utetepper leveres av Marine Tuft. De kan enkelt festes med trykkknapper, borrelås eller lim. De kan ligge ute hele året selv med de forholdene vi har i Norge. Teppene tilpasses etter mål. Skal du ha et teppe på mål til bruk ute, ta kontakt med oss så finner vi en god løsning.

  Vi leverer også madrasser på mål. Vi har et stort utvalg av overmadrasser, hoved – madrasser og barnemadrasser etter mål. Vi har også spesialisert oss på å levere formtilpassede madrasser til båt, bobil, campingvogn og hytte. Les gjerne mer om hva vi kan tilby, eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

  Spørsmål og svar.

  Har dere mål til de forskjellige modellene? Nei, ved bestilling av madrass sender vi deg en mal – pakke. Dette sikrer en 100 % passform, da modeller stadig endres.

  Hvordan tar dere mål? Vi sender malpakke. Der vil du få det som trengs til mal, samt en beskrivelse av hvordan dette gjøres.

  Hva er leveringstiden? Generelt kort leveringstid.

  Kan dere lage på mål og former? Ja, vi lager tepper i alle mål og former.

  Har du andre spørsmål så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg alltid.