Kvalitet på skreddersøm.

Få puter på mål tilpasset ditt behov. Vi tilpasser puter nøyaktig etter de bredder og lengder du trenger. Utrolig behagelige og komfortable puter. Kort leveringstid, med gratis frakt i hele Norge.

Se stoff og fargeutvalg

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Puter på mål, høy kvalitet

  Vi skreddersyr puter, nøyaktig slik du vil ha det. Materialer av høy kvalitet, bearbeidet av dyktige skreddere, gir et fantastisk resultat. ByStene er en tradisjonsbedrift med lang erfaring innen skredderfaget. Det kommer deg som kunde til gode! Trenger du pute til uteplass, sengen, sofaen eller bare til pynt? Vi skreddersyr putene nøyaktig etter ditt behov.

  Inne og ute puter

  Lager puter på mål, til inne og ute bruk. Uteputene lages i vannavstøtende slitesterkt materiale, som tåler å ligge ute. Ute og inneputene fåes i mange stoff og fargevarianter. Tykkelse og fasong, tilpasses etter ditt behov.

  ByStene leverer også madrasser etter mål til båt, bobil, campingvogn, hytten eller til hjemmet. Komfortable madrasser av høy kvalitet tilpasset ditt behov. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  puter på mål

  Puter til alle bruksområder

  Puter på mål til alle bruksområder. Stor fleksibilitet, vi strekker oss langt for å tilpasse oss ditt behov. Leverer puter til både inne og ute bruk, i alle fasonger og tykkelse. Hos oss får du harde tynne puter, og tykke myke du nesten kan drukne i:)

  Vi leverer blant annet:

   • Benkeputer
   • Sitteputer
   • Ryggputer
   • Pynteputer
   • Hodeputer
   • Hotellpute
   • Hageputer
   • Stolputer
   • Sofaputer

  Alle bredder, lengder, fasonger og tykkelser. ByStene leverer puter etter mål til alle type bruk. Kontakt oss for et godt tilbud!

  Privat og bedrift

  Vi leverer puter på skreddersøm til privat og bedriftsmarkedet over hele landet. Vi har lang erfaring med å levere tepper og puter på mål til hurtigruten, ferjer, hoteller og restauranter. På privatmarkedet leverer vi ofte til kunder som har behov for tilpassede tepper, madrasser og puter til båt, bobil, campingvogn, hytten eller hjemmet.

  Bestill pute på mål

  Det er ikke alltid puter på standardmål passer. Kanskje du har en krok på loftet, eller en benk med en utradisjonell form, som skrever spesialtilpasning. ByStene er spesialist på å tilpasse puter nøyaktig etter mål. Putene formsys i alle fasonger, bredder, lengder og tykkelser. Nøyaktig etter kundens behov. Materialer av høy kvalitet, bearbeidet av skreddere med lidenskap for faget. Resultatet blir strålende! Rask levering, og gratis frakt. Bestill pute på mål, enkelt via kontaktskjema. Det blir som avtalt!

  Gå til:   Hjem   Kontakt

  Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.