Barnemadrass etter mål

Komfortable barnemadrasser av høy kvalitet. 

Vi leverer barnemadrass etter dine mål. Til krybbe, vugger og større barnesenger. Madrassene tilpasser vi i alle størrelser, tykkelser og med trekk av forskjellig kvalitet etter ønske. Trekk leveres med glidelås på tre sider, slik at det enkelt kan tas av og vaskes. Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Vi kan også levere skum med forskjellig kvalitet, og grader av fasthet. Madrassene har høy sove og ligge komfort. Vi har god erfaring med å levere barnemadrasser på mål til det norske markedet. Vi leverer et ferdig tilpasset produkt av meget god kvalitet til riktig pris.

Vi er fleksible når det kommer til dine ønsker og behov, og leverer barnemadrasser i alle typer størrelser og varianter. Fra krybber og vugger til større barnesenger. Har du noen spørsmål angående våre produkter, så ta gjerne kontakt. Vi hjelper deg alltid.

Se også:   Hovedmadrass   Overmadrasser   Båtmadrasser   Madrass til bobil   Madrass til campingvogn  Hundemadrass   

Vi skreddersyr også babymadrass til små barn og nyfødte. Madrassene lages på skreddersøm til krybber og sprinkelsenger. Komfortable og trygge madrasser for din baby.

Om vår barnemadrass.

Her er det du som kunde som bestemmer målene. Våre barnemadrasser tilpasses til den ovale barnekurven som har vært i familien i generasjoner. Til barnesenga med de litt ugunstige målene eller til senga som har standard mål! Uansett form eller mål på madrassen leverer vi en kvalitetsmadrass til barnesengen. Velger du vår barnemadrass, velger du god liggekomfort og kvalitet til ditt barn.

Produktspesifikasjon:

  • 5 til 8 cm skumkjerne (avhengig av barnets alder)
  • Vattert trekk
  • Total tykkelse 7 til 11 cm

Stene AS leverer madrass på mål etter ditt behov og ønske. Vi leverer også formtilpasset <href=»/overmadrass/»> overmadrass og hoved – madrass av meget god kvalitet. Les gjerne mer om mulighetene, eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.