BARNEMADRASS ETTER MÅL

Vår Soft touch barnemadrass formsys nøyaktig på mål. Madrass til barneseng og vugger for små barn. Trygg Oeko-tex standard 100 sertifisering. Gratis frakt i hele Norge.

Gi ditt barn en trygg og god søvnopplevelse med vår Soft touch barnemadrass.

Barnemadrass på mål

Mange har barneseng, hvor madrasser på standardmål ikke passer. Ofte arver man vugger eller sprinkelsenger, med utradisjonell form. Da er formsydde barnemadrasser løsningen. Våre kyndige skreddere tilpasser madrassen presist, etter den formen som trengs. Send oss mål, vi gjør resten. Uansett form og størrelse på barneseng, madrassen lages slik at den passer optimalt!      

Fordeler med Soft touch barnemadrass

 • Syv cm skumkjerne.
 • To cm vattert trekk, glidelås på tre sider.
 • Oeko-tex standard 100 sertifisert.
 • Soft touch skumkjerne. God mykhetsfølelse, men spenstig.
 • Enkel å ta av trekk ved vask.
 • Åpen struktur for god luftgjennomstrømming, absorbering kroppsvarme som reduserer svette.

Ta kontakt for pris eller bestilling. Har du spørsmål rundt mål, hjelper vi deg også med det!

Trygge madrasser til barn

Barn skal sove komfortabelt, men også trygt. Med barnemadrass som er Oeko – Tex Standard 100 Sertifisert, unngår man helseskadelige stoffer som er skadelig for barnets helse. Sertifiseringen gir trygge garanti at tekstilene er human-økologiske. Se mer om godkjenningen.

Hvordan velge trygg madrass til små barn

Skal du ha madrass for baby eller nyfødt? Babyer er ekstra sårbare, både når det gjelder bevegelse i sengen, og for helseskadelige stoffer Trygge babymadrasser bør være faste, og rene. Ikke kjøp brukte madrasser, benyttet utenfor nærmeste familie. ByStene tilpasser babymadrass til vugger, krybber og andre babysenger. Faste, komfortable og trygge.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Formsydd madrass til barneseng

  Spesielt gamle barnesenger, er det utfordrende å få tak i madrasser som passer. De har utradisjonell form, som gjør at standardmål ikke går. Istedenfor å bytte seng, bestill formtilpasset madrass. Da beholder du den gamle sengen, det blir også rimeligere. Lages i alle former, presist på den størrelse man ønsker. Trygg løsning for små barn, våre produkter er Oeko-tex sertifisert, og faste slik at ungen ikke synker i madrassen. Syr også barnemadrass mot hjørner og vinkler mot vegg.

  Leverer også overmadrass

  Overmadrass beskytter hovedmadrassen, og kan enkelt vaskes. Praktisk i barnesenger, hvor det ofte blir mye gris. Bestill overmadrass inkludert. Tilpasses på samme form, og leveres på samme ordre.

  Barnemadrasser på standardmål?

  Vi leverer ikke ferdig på standardmål. Men ønsker du å bestille fra oss, tilpasses alle standard – lengder som 90×200, 60×120, 70×140 og 70×160. Pris trenger nødvendigvis ikke å bli så mye høyere. Ellers anbefales å sjekke utvalget hos:

  • Ikea
  • Jysk
  • Jollyroom
  • Madrass Eksperten
  • Stjernemadrassen
  madrass til barneseng
  Komfortable og trygge madrasser, gir ditt barn en god søvnopplevelse. Sys nøyaktig etter mål.

  Andre produkter til barneseng

  Litt avhengig av alder på barnet, er det flere ting som må på plass i barnesengen. Man bør ha en god dyne og pute, laken og kanskje noen leker? Det finnes mange leverandører av godt barn og babyutstyr. Se gjerne sortimentet hos:

  • Princessbutikken
  • Soveromsbutikken
  • Sprell
  • Extra Leker

  Anvendelige madrasser for all type bruk

  ByStene er endel av den anerkjente madrassprodusenten Stene AS. Tilbyr madrasser til alle type formål og bruk. Produserer store volum til hoteller, båter og annet næringsliv, samt tilpassede løsninger for båt, bobil, hus og hytteeiere. Lager også hundemadrass, til menneskets beste venn! Tilbyr skum med forskjellig kvalitet, og grader av fasthet. Madrassene har høy sove og ligge komfort. Et ferdig tilpasset produkt av høy kvalitet, til riktig pris. Produktene produseres og sendes fra vår fabrikk i Harstad.

  For mindre bestillinger er leveringstid ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål. For store volum kontakt for informasjon vedrørende leveringstid.

  Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.