Hovedmadrass etter mål

Madrasser av høy kvalitet.

Vi leverer hovedmadrass etter dine mål. Trenger du en formtilpasset madrass til båten, bobilen, campingvognen eller til hjemmet? Vi er fleksible, og strekker oss langt for å etterkomme dine behov. Gode materialer som bearbeides på en kyndig måte, gir ekstra komfortable madrasser! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Vi leverer i alle størrelser og former. Stene AS har lange tradisjoner for å levere kvalitets madrasser på mål til det norske markedet. Vi etterstreber å tilpasse hos den enkelte kundens behov og ønsker. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å vite mer om våre madrasser.

Se også:   Overmadrasser   Båtmadrasser   Madrass til bobil   Madrass til campingvogn   Hundemadrass   Barnemadrasser

Trenger du madrass til et lite barn, eller baby? Vi former babymadrass nøyaktig på de lengder og bredder du trenger. Madrassene kan tilpasses din krybbe eller vugge, bare send inn dine mål. Gode, komfortable og trygge madrasser for ditt barn.

Om våre hoved – madrasser.

Våre madrasser er satt sammen av flere forskjellige skumtyper, som er nøye utvalgt etter mange års erfaring i bransjen.

ByStene Supreme
Madrassen har en bunnfasthet, som gjør at man ikke synker ned i den, samt en myk og spenstig topp for å avbalansere det hele. Madrassen har høyt masseinnhold som gir den høy bæreevne og lang levetid. Har den lavt masseinnhold vil den kunne kollapse, og brukeren vil synke for langt ned i madrassen, som da resulterer i feil liggestilling.
Spesifikasjon:

 • 15 cm tykkelse
 • Vattert trekk
 • Total tykkelse ca. 17cm

ByStene Memory –
Har samme type bunnfasthet som Supreme, men toppen er laget av Memory-skum.
Dette er et meget bra produkt, spesielt for de med rygg og nakke smerter. Toppen endrer sin motstand etter temperatur, med andre ord vil de deler av kroppen med høyest belastning slippes lengere ned i madrassen mens resten av kroppen holdes oppe. Det vil si at de høyt belastede punktene vil få mindre belastning på en slik madrass i motsetning til en vanlig madrass.
Spesifikasjon:

 • 15 cm tykkelse
 • Vattert trekk
 • Total tykkelse ca. 17cm

ByStene Comfort –
Denne madrassen forsøker godt å etterligne Supreme madrassen, bare i en rimeligere variant. En meget god madrass med god liggekomfort, men ikke like spenstig, feksibel og holdbar som Supreme.
Spesifikasjon:

 • 13 cm tykkelse
 • Vattert trekk
 • Total tykkelse ca. 15cm

ByStene Basic –
Dette er den rimeligste madrassen vi tilbyr. Passer bra for de som er ute etter en madrass med spesialmål der komfort ikke er det viktigste. Det er en ellers grei madrass, men ikke like bra som de over.

 • 10 cm tykkelse
 • Ikke vattert trekk
 • Total tykkelse ca. 10cm

Våre madrasser kommer med et strikket (stretch alle veier) og vaskbart trekk. Trekket har glidelås på 3-sider, som gjør det enkelt å ta av og på. Velger du vår en av våre hovedmadrasser, velger du god liggekomfort og kvalitet!

Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Vi leverer også overmadrass og barnemadrass på mål. Les gjerne mer om mulighetene.