Hundemadrass på mål

Skreddersydd hundemadrass, nøyaktig på de mål du trenger. Komfortable madrasser, bare det beste for menneskets beste venn!

Innhold:

 • 6 cm skumkjerne
 • Vanntett trekk i 100 % akryl, teflon behandlet

Fordeler:

 • ByStene Memory formes etter hundens kropp
 • Vaskbart og vanntett trekk, som er flekkeresistent
 • Enkelt å ta av ved vask, maskinvaskes på 30 grader
 • Trekket fåes i 14 farger
 • Glidlås legges skjult på underside, slik at hunden ikke får bitetak
 • Skreddersys i alle former og størrelser

Formsydd hundemadrass

Av og til passer ikke madrasser på standardmål, til hundesengen, eller som burmadrass. Hundebur og hundesenger, lages i mange former og størrelser. Erfaring viser, at det kan være utfordrende å finne passende madrasser. ByStene formsyr madrassene nøyaktig på de lengder og bredder du trenger. Madrassene lages også i alle størrelser og former. Har du f.eks. et ovalt eller rundt hundebur/hundeseng, så skreddersys madrassen etter formen. Hundemadrass leveres innen kort tid, med gratis frakt i hele Norge.

Høy kvalitet

Materialer av høy kvalitet, skreddersyd av dyktige håndverkere med lang erfaring, gir et sluttprodukt av solid kvalitet. ByStene har i en årrekke levert kvalitetsmadrasser på skreddersøm, til det norske marked. Det har gitt oss en særskilt kompetanse, som kommer kundene til gode. Bestill en komfortabel hundemadrass, nøyaktig i den form og størrelse du trenger!

Egenskaper

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Burmadrass til hundebur

  Hundebur kommer i mange størrelser og former. Det er ikke alltid lett å finne madrasser på standardmål, som passer. Madrassene skal passe, både i størrelse og fasong, det er utfordrende. Mange velger å kjøpe inn madrass, og så skjære og tilpasse den selv. Det kan fungere, men gir ofte et utilfredstillende resultat. Kantene blir stygge, og passformen blir ofte ikke perfekt. Madrassen blir ofte litt for stor, og må presses ned, eller litt for liten, og etterlater rom på sidene. En annen løsning, er å bestille hundemadrass nøyaktig på de mål du trenger. Vi skreddersyr hundemadrasser nøyaktig etter burets størrelse og form, slik at det passer perfekt. Kontakt for pristilbud.

  I tillegg til hundemadrasser, lager vi babymadrass på mål. Ofte passer ikke madrasser på standardmål til vuggen, sprinkelseng eller andre babysenger. ByStene skreddersyr din babymadrass, slik at den passer perfekt. Madrassen er av høy kvalitet, og har gjennomgått strenge sikkerhetskrav. Komfortable og sikre madrasser, bare det beste for din baby!

  hundemadrass

  Les også:  Hundesenger, best i test

  Madrasser for mange bruksområder

  Vi har i en årrekke levert madrasser til det norske marked. I tillegg til hundemadrass, leverer vi formsydde madrasser til:

  • Båt, bobil og campingvogn
  • Hytten og hjemmet
  • Vugge, sprinkelsenger og barnesenger
  • Hoteller, båter, sykehus og pleiehjem

  Vi formsyr små babymadrasser, overmadrasser, hovedmadrasser og alt annet du trenger. Vi er fleksible, og lager madrasser i alle størrelser, former og fasonger. Har høy kapasitet, og kan levere i store kvanta for næringsliv, og det offentlige. Madrasser på skreddersøm, det blir som avtalt!

  Produkter på skreddersøm

  I tillegg til madrasser etter mål, spesialtilpasser vi en rekke produkter på skreddersøm. Vi skreddersyr tepper til båt, bobil, campingvogn og uteplassen. Og syr inneputer, uteputer og benkeputer i alle størrelser og former. ByStene er en tradisjonsbedrift, som i en årrekke har jobbet innen skreddersøm og håndverksbransjen. Lager produkter for private, bedrifter og offentlige aktører. Kort leveringstid, og kostnadsfri frakt i hele Norge. Produkter av høy kvalitet, til riktig pris!

  Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

  Gå til:  Madrass til båt   Madrass til bobil   Madrass til campingvogn   Barnemadrass   Hovedmadrass