Teppe til båt

Båttepper av høy kvalitet etter dine mål.

Vi leverer utelukkende fra båtteppe – leverandøren MarineTuft. Det sikrer deg et produkt av høy kvalitet. Vi skreddersyr og tilpasser tepper etter mål. Vi er fleksible, og tar store og små oppdrag, for private båteiere til større bedrifter. Båtteppene kan ligge ute hele året! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med fri frakt over hele landet. Kontakt oss for å motta en gratis teppeprøve i posten!

Se våre teppefarger.

Vårt utvalg – tepper til båt.

Tepper egner seg godt i båt. De er lette å holde rene, bare å spyle av, og gir et komfortabel og trygt underlag for nakne føtter. Vi har båttepper i flere farger. Vår bestselger er Kull sort. Vi oppdaterer vårt sortiment stadig, og tar inn nye spennende farge varianter. De er tilpasset alle type klima, og kan brukes både inne og ute.

Usikker på hvilken fargetype du bør velge? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi bistår gjerne med tips og råd.

Produktbeskrivelse.

  1. Marine grade 100% løsning farget polypropylen.
  2. BCF fibre med maksimal UV-hemmede lagt med premium fargestabiliseringsmaterialer som brukes til garn ekstrudering.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Vår leverandør MarineTuft.

Selskapet er lokalisert på østkysten av Australia og har lange tradisjoner for leveranse av maritime båttepper. Deres produkter er UV resistent, og vannavstøtende. Den smarte og patenterte teknologien sørger for at vannet enkelt og greit flyter vekk med gravitasjonen. Sammensetningen av trådene i teppet sørger for et komfortabelt underlag for bare føtter. Produktet er meget slitesterkt og holder seg godt over tid.

Andre fordeler med produktet:

Produktet er:

  1. Lett å rengjøre.
  2. Demper støy.
  3. Varme resistent.
  4. Beskytter gulvet for skader og rifter.

Skal man levere et godt ferdigprodukt, så må produktet som bearbeides være av god kvalitet. Derfor har vi valgt produkter fra MarineTuft.

Trenger du madrass til båt? Vi tilpasser madrasser på mål.Produktet er av meget god kvalitet. Les gjerne mer om mulighetene.

Teppe på skreddersøm av ByStene.

Våre båttepper skreddersys etter ditt behov av ByStene. Fra vårt hovedkontor i Storvika på kaia i Harstad kjøper vi inn produkter av god kvalitet, bearbeider dem og selger et sluttprodukt til riktig pris. Vi leverer tepper på skreddersøm til alle typer kunder. Fra private båteiere som ser etter en enkel løsning, til større kommersielle aktører som ferger og hurtigruta. Vi strekker oss langt for å imøtekomme akkurat ditt behov.

Tepper av god kvalitet.

Vi leverer tepper til båt av god kvalitet fra MarineTuft. Deres produkter er designet for å tåle saltvann, sollys og klorin. Og til å håndtere alle typer værforhold, både kaldt og varmt klima. Våre tepper har blitt testet opp imot høyest maritime standard. God kvalitet får du hos oss garantert.

Stene AS leverer et godt utvalg av produkter til din båt. Vi leverer kalesje, bøyler, båtputer, trekk, seil og mesan. Vi tar også reparasjon av kalesje. Alle typer og merker.

Vi skreddersyr tepper i alle mulige former og varianter. Trenger du et spesial tilpasset teppe til bobil eller campingvogn?Kom med dine spesifikasjoner, så ser vi hva vi kan få til sammen.

Malpakke for tepper.

Bestill en malpakke for Kr 290,- og lag mal av teppet du trenger.
Send malen til oss og vi lager ditt teppe.
Du vil ved bestilling få Kr 290,- i rabatt.

Malpakken inneholder det man trenger for å lage en mal.

Pakken inneholder:
Malduk(2x4m)
Tusj
Veiledning
Ordreskjema
Returadresse label