MADRASSER TIL BÅT

Skreddersydd madrass til båt. Formsydde båtmadrasser i alle bredder, lengder og fasonger.

Kvalitetsmadrasser på skreddersøm.

Vi leverer båtmadrasser etter dine mål. Kvalitets materialer og kyndig bearbeidelse, gir komfortable madrasser av høy kvalitet. Få ekstra god sovekomfort på sjøen i år! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

PS! Grunnet høy etterspørsel, er leveringstid forlenget til ca. 7 dager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Vi har lang erfaring med å levere madrass til båt etter kundens mål og spesifikasjoner. Stene AS har i årrekke levert madrasser på mål til båteiere på det norske markedet. Vi strekker oss langt for å tilpasse oss dine behov og ønsker. Ferie er til for å slappe av og ha det komfortabelt. Da er det viktig å kunne sove godt. En formtilpasset båtmadrass fra oss, sikrer deg en god natts søvn på sjøen!

  Se også:   Madrass til bobil   Madrass til campingvogn   Barnemadrass   Hovedmadrass   Hundemadrass   Babymadrass

  Vi har et bredt utvalg av båtmadrasser tilpasset ditt behov.

  Vi leverer overmadrass, hoved – madrass og barnemadrass i alle typer størrelser og varianter. Alt tilpasset din maritime tilværelse. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller en hyggelig prat.

  Trenger du teppe til båt? Vi tilpasser og skreddersyr båt tepper i alle former og størrelser. Les mer om mulighetene.

  Stene AS tilbyr flere typer produkter til båt. Vi tar og på oss reparasjon av båtkalesje. Vi tar kun inn produkter av god kvalitet fra seriøse forhandlere. Les gjerne mer om de tjenester og produkter vil tilbyr.

  Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.