MADRASSER ETTER MÅL

Madrass på mål, skreddersydd ditt behov. Madrassene tilpasses nøyaktig de bredder og lengder du trenger. 

Kvalitet på skreddersøm.

Vi leverer madrasser etter mål. Vår spesialitet er å levere madrasser som ikke har standard mål eller form. Vi leverer madrass på spesialmål til alle typer bruk og formål. Vi har kort leveringstid, konkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

PS! Grunnet høy etterspørsel, er leveringstid forlenget til ca. 7 dager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Har du behov for en tilpasset madrass til ditt hjem, på hytta, båten eller bobil? Vi tar tak i ditt behov, og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

  Type madrasser.

  Vi leverer forskjellige type madrasser etter mål. Inkludert:

  BABYMADRASS BARNEMADRASS HUNDEMADRASS

  Vi har også lang erfaring med å levere madrasser på standardmål. Ta kontakt for et godt tilbud.

  Vi leverer formtilpasset madrass i alle typer størrelser. Fra enkel og dobbeltsenger for voksne, til madrasser tilpasset barn og små babyer.

  Vi i Stene AS leverer madrass etter mål til alle typer bruk og behov. Men vi har også spesialisert oss på å levere madrasser på skreddersøm til båt og caravan. Dette fordi vi har merket, at her er et behov som må møtes. Folk er opptatt av å sove like godt på tur, som når de er hjemme. I båt og andre kjøretøy så kan det kreves spesielle tilpasninger.

  Spørsmål og svar.

  Har dere mål til de forskjellig modeller? Nei, ved bestilling av madrass sender vi kostnadsfritt mal – pakke til kunden. Dette sikrer 100% passform, da modeller stadig endres.

  Hvordan tar vi mål? Vi sender mal – pakke. Der vil du få det som trenges til mal, samt beskrivelse av hvordan dette gjøres.

  Hva er deres leveringstid? 3 virkedager etter mottatt mål/mal er madrassen produsert og sendt.

  Hvilke typer madrasser har dere? Velger du By Stene overmadrass eller hoved – madrass kan du være trygg på at du får et godt produkt. Skulle du ha noen spesifikke ønsker/behov så kan vi tilpasse madrassen etter dine ønsker. Ta kontakt, så vil en av våre medarbeidere hjelpe deg.

  Kan dere lage alle mål og former? Ja, vi lager alle mål og former.

  Ser du etter annet spesial tilpasset interiør? Vi leverer også tepper på mål til båt, bobil og campingvogn. Les mer om mulighetene.

  Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.