madrasser på mål

Madrasser på mål, formtilpasset ditt behov. Madrassene skreddersys nøyaktig de bredder og lengder du trenger. 

Sendes innen
5 virkedager

Gratis frakt
i hele Norge

Madrass etter mål av høy kvalitet

Vi leverer madrasser etter mål, til meget høy kvalitet. Vår spesialitet er å levere madrasser, som ikke har standard mål eller form. Tilpasser madrass på spesialmål til alle typer bruk og formål. Vi har kort leveringstid, konkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Tilbyr også flere typer skumgummimadrass. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass. Grunnet høy etterspørsel, er leveringstid forlenget til ca. syv dager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Madrasser på spesialmål

  Mange har steder i hus, hytte, båt eller bobil, hvor madrasser på standardmål ikke passer. Det kan være hjørnevegger, kroker eller at man ønsker madrasser på mål som andre forhandlere ikke leverer. ByStene leverer måltilpasset madrass, i alle størrelser og former. Du sender målene, vi gjør resten av jobben. Vi har et stort utvalg kvalitetsmadrasser, med ulike fasthetsgrader, inkludert skummadrass. Se gjerne vårt utvalg av hovedmadrasser og overmadrasser, og finn din favoritt!

  Velg mellom flere typer skumgummimadrasser

  Som madrassprodusent, leverer vi flere typer skummadrasser i serien Platinum, Memory og Supreme. De ulike typene har forskjellige egenskaper, som tykkelse, fasthet og mykhetsgrad. Velg madrassen som passer ditt behov. Etter at målene er tilsendt, skreddersys og sendes ferdig madrass på mål direkte hjem til deg.

  Madrasser for barn, baby og hund

  ByStene er en fleksibel leverandør av madrasser på spesialmål. I tillegg til madrass på mål til hus, hytte, båt og bobil produserer vi madrasser til barn, små babyer og til menneskets beste venn. Vår Soft touch babymadrass, er av meget høy kvalitet, med Oeko-tex standard 100 sertifisering.

  BABYMADRASS BARNEMADRASS HUNDEMADRASS

  Madrass på mål skreddersydd ditt behov

  ByStene har også lang erfaring med å levere madrasser på standardmål. Ta kontakt for et godt tilbud. Leverer formtilpasset madrass i alle typer størrelser. Fra enkel og dobbeltsenger for voksne, til madrasser tilpasset barn og små babyer. Produserer madrass etter mål til alle typer bruk og behov. Men vi har også spesialisert oss på å levere madrasser på skreddersøm til båt og caravan. Dette fordi vi har merket, at her er et behov som må møtes. Folk er opptatt av å sove like godt på tur, som når de er hjemme. I båt og andre kjøretøy så kan det kreves spesielle tilpasninger.

  Spørsmål og svar

  • Har dere mål til de forskjellig modeller? Nei, ved bestilling av madrass sender vi kostnadsfritt mal – pakke til kunden. Dette sikrer 100% passform, da modeller stadig endres.
  • Hvordan tar vi mål? Vi sender mal – pakke. Der vil du få det som trenges til mal, samt beskrivelse av hvordan dette gjøres.
  • Hvilke typer madrasser har dere? Velger du By Stene overmadrass eller hoved – madrass kan du være trygg på at du får et godt produkt. Skulle du ha noen spesifikke ønsker/behov så kan vi tilpasse madrassen etter dine ønsker. Ta kontakt, så vil en av våre medarbeidere hjelpe deg.
  • Kan dere lage alle mål og former? Ja, vi lager alle mål og former.
  • Ser du etter annet spesial tilpasset interiør? Vi leverer også tepper på mål til båt, bobil og campingvogn. Les mer om mulighetene.
  • Hva er leveringstid? Madrasser sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.

  Utvalg av produkter på spesialmål

  I tillegg til madrasser på mål, leverer ByStene også andre produkter på skreddersøm. Det inkluderer tepper på mål, til båt, bobil og campingvogn. Og puter på mål, til hjem, hytte og uteplassen. Stort utvalg av stoff, tekstiler og farger. Produseres i alle former og størrelser, nøyaktig slik du vil ha det. Rask levering, og kostnadsfri frakt i hele Norge.