MADRASSER TIL CAMPINGVOGN

Formsydd madrass til campingvogn. Madrassen skreddersys nøyaktig etter den formen du trenger.

ByStene madrass – kvalitet på skreddersøm.

Vi leverer madrass til campingvogn og bobil på spesialmål. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet. Gode materialer bearbeidet på riktig måte, gir alltid det beste resultatet. Få optimal sovekomfort i din bobil og campingvogn i år! Vi har kort leveringstid, konkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

PS! Grunnet høy etterspørsel, er leveringstid forlenget til ca. 7 dager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Vi strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Folk i dag vil ha det like komfortabelt når de er på ferie, som når de er hjemme. Det å sove godt er viktig, og en god natts søvn starter med en god madrass. Vårt fokus er å levere komfortable og gode madrasser etter mål. Vi er fleksible, og tar de fleste utfordringer på strak arm. Vi opplever en stadig økende etterspørsel fra camping og bobil eiere etter formtilpassede madrasser. Man er opptatt av gode løsninger tilpasset ens behov. Vi opplever at folk har forskjellige behov etter alder og helsetilstand. Derfor tas det inn stadig nye varianter, som blir testet ut for sove og ligge komfort. Ta gjerne kontakt med oss for en prat. Vi hjelper deg gjerne med å finne den madrassen som passer behovet ditt best.

  Se også:   Overmadrasser   Båtmadrasser   Madrass til bobil   Hundemadrass   Babymadrass

  Vi har et bredt utvalg av madrass til campingvogn.

  Vi leverer overmadrass, hoved madrass og barnemadrass til din campingvogn og bobil. Vi tilpasser madrassene i alle typer størrelser, former og varianter. Vi lager madrass på mål til krybber og små barnesenger. Madrassene våre er tilpasset alle aldersgrupper, fra eldre til små babyer. Les gjerne mer om de forskjellige typene.

  Trenger du teppe til campingvogn? Vi leverer tepper på mål til campingvogn, bobil og fortelt. Du får dem i alle type størrelser, varianter og former, fra vegg til vegg tepper til enkle små. Teppene er av meget god kvalitet. Les mer om mulighetene.

  Stene AS tilbyr utstyr til campingvogn. Alt fra puter på mål, tak til spikertelt, anordninger for tildekking og løsninger for tetting mellom spikertelt og vogn. Vi tilbyr også reparasjon av fortelt og teltduk. Sjekk gjerne ut våre produkter og tjenester.

  Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.