MADRASSER TIL CAMPINGVOGN

Formsydd madrass til campingvogn. Skreddersys nøyaktig etter størrelsen du trenger. Gratis frakt i hele Norge.

Sendes innen
5 virkedager

Gratis frakt
i hele Norge

Formsydd madrass til campingvogn

Formtilpasset madrass til campingvogn og caravan på spesialmål. Inkludert til de populære modellene Hobby 720 og Knaus. Leverer både overmadrass og vanlige madrasser. Benytter kun materialer av høy kvalitet. Gode materialer bearbeidet på riktig måte, gir alltid det beste resultatet. Få optimal sovekomfort på campingturen i år! Kort leveringstid, konkurransedyktig pris og gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Høy kvalitet, konkurransedyktig pris

  ByStene strekker oss langt for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Folk i dag vil ha det like komfortabelt når de er på ferie, som når de er hjemme. Det å sove godt er viktig, og en god natts søvn starter med en god madrass. Vårt fokus er å levere komfortable og gode madrasser etter mål. Med høy grad av fleksibilitet, taes de fleste utfordringer på strak arm. Det er en stadig økende etterspørsel fra camping og bobil eiere etter formtilpassede madrasser. Man er opptatt av gode løsninger tilpasset ens behov. Folk har forskjellige behov etter alder og helsetilstand. Derfor tas det inn stadig nye varianter, som blir testet ut for sove og ligge komfort. Høy kvalitet, til riktig pris. Ta kontakt for en prat. Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne den madrassen som passer ditt behov.

  Se også:   Båtmadrasser   Madrass til bobil   Hundemadrass   Babymadrass

  Overmadrass eller hovedmadrass?

  ByStene produserer både standard og overmadrasser til campingvogn og caravan. Madrassene fåes i forskjellig skumkjerne tykkelse, og ulike fasthetsgrader. Svært holdbare, pustende og elastiske. Passer like godt til barn og små babyer, som til voksne.

  Type hovedmadrasser

  • Platinum
  • Memory
  • Supreme
  • Comfort
  • Basic

  Typer av overmadrasser

  • Supreme
  • Memory
  • Hypersoft

  Andre skreddersydde varer til campingvogn og caravan

  Utover madrasser, produserer ByStene også puter på mål, og tepper til campingvogn og fortelt. Varene skreddersys nøyaktig på den form og lengde du trenger. Teppene leveres med stort fargeutvalg, fra den anerkjente leverandøren Danfloor. Av puter har vi et stort utvalg av stoff og farger. Produktene sendes med kostnadsfri frakt i hele Norge.

  Anordning for bobilskjørt og spikertelt 

  Stene AS tilbyr diverse varer til campingvogn og bobil. Alt fra tak til spikertelt, anordninger for tildekking og løsninger for tetting mellom spikertelt og vogn. Vi tilbyr også reparasjon av fortelt og teltduk. Sjekk gjerne ut våre produkter og tjenester.