MADRASSER TIL BOBIL

Formsydd madrass av høy kvalitet til bobil. Madrassene tilpasses i alle lengder, bredder og fasonger.

Kvalitetsmadrasser tilpasset dine mål. 

Vi leverer madrass til bobil og campingvogn. Kombinasjonen av kvalitets materialer og kyndig bearbeidelse, gir komfortable madrasser av høy kvalitet. Få optimal sovekomfort i din bobil og campingvogn i år! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling av madrass.

PS! Grunnet høy etterspørsel, er leveringstid forlenget til ca. 7 dager fra vi har mottatt bestilling og mål.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Trenger du en madrass etter mål? Vi har lang erfaring med å levere madrass på spesialmål til bobil og campingvogn. Å sove godt er like viktig når man er på tur, som når man er hjemme. Man skal ikke undervurdere viktigheten av en komfortabel madrass, etter en lang tur bak rattet. Vi leverer madrasser til din bobil i alle typer størrelser og fasonger. Har du et behov, så tar vi utfordringen. Stene AS henter inn produkter av god kvalitet og bearbeider dem med etter dine behov og ønsker. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

  Stene AS har i mange år levert kvalitetsmadrasser til bobileiere over hele Norge. Vi vet at folk i dag ønsker samme komfort på ferie som hjemme. Derfor er våre madrasser av topp kvalitet, designet for å gi deg en optimal opplevelse. Gjerne kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon.

  Se også:   Båtmadrasser   Madrass til campingvogn   Hovedmadrass   Hundemadrass   Babymadrass

  Vi har et stort utvalg av madrass til bobil.

  Vi leverer overmadrass, hoved – madrass og barnemadrass på spesialmål til din bobil og campingvogn. Disse kan leveres i alle typer lengder og bredder. Vi kan også tilpasse madrasser til små babyer til f.eks. krybber og små barnesenger. Gjerne ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

  Trenger du teppe til bobil? Vi leverer tepper i alle typer størrelser, former og varianter til caravan. Fra vegg til vegg teppe, til enkle små runde tepper.

  Stene AS tilbyr bobilutstyr til god kvalitet. Vi tilbyr blant annet puter på spesialmål, løsninger for tetting mellom spikertelt og vogn og anordninger for tildekking. Vi utfører også reparasjon av telt og fortelt. Les gjerne mer om hva vi tilbyr.

  Leveringstid: Varen sendes fra oss innen ca. 7 virkedager fra vi har mottatt bestilling og mål.