MADRASSER TIL BOBIL

Formsydd madrass til bobil. Tilpasses i alle lengder, bredder og fasonger. Gratis frakt i hele Norge.

Sendes innen
5 virkedager

Gratis frakt
i hele Norge

Formsydd madrass til bobil

Vi leverer madrass til bobil og caravan. Standard hovedmadrasser og overmadrass. Kombinasjonen av kvalitets materialer og kyndig bearbeidelse, gir komfortable madrasser av høy kvalitet. Få optimal sovekomfort på din campingtur i år! Vi har kort leveringstidkonkurransedyktige priser og leverer med gratis frakt over hele landet. Få med kostnadsfri malpakke ved bestilling.

Kontakt oss for uforpliktende tilbud

  Komfortable bobil madrasser 

  Trenger du en madrass etter mål? ByStene har lang erfaring med å levere standard og overmadrasser på spesialmål til bobil og campingkjøretøy. Å sove godt er like viktig når man er på tur, som når man er hjemme. Man skal ikke undervurdere viktigheten av komfortable madrasser, etter en lang tur bak rattet. Vi leverer til caravan i alle typer størrelser og fasonger. Har du et behov, så tar vi utfordringen. Henter inn produkter av god kvalitet og bearbeider dem med etter dine behov og ønsker. Strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

  Høy kvalitet optimal sovekomfort

  Som generasjonsbedrift har vi i mange år levert formsydde kvalitetsmadrasser, til bobileiere over hele Norge. Vi vet at folk i dag ønsker samme komfort på bobilferie som hjemme. Derfor er våre madrasser av topp kvalitet, designet for å gi deg en optimal søvnopplevelse. Kontakt oss for mer informasjon eller priser.

  Se også:   Båtmadrasser   Madrass til campingvogn   Hovedmadrass   Hundemadrass   Babymadrass

  Ulike tykkelser og fasthetsgrader

  Tilpasser overmadrass, hovedmadrass og barnemadrass på spesialmål til bobiler og caravan. Unikt tilpasset ditt campingliv. Madrassene fåes i ulike typer: fra fast, mellomfast og myke. Produseres i flere tykkelser.

  Typer av standard – madrasser

  • Platinum
  • Memory
  • Supreme
  • Comfort
  • Basic

  Typer av overmadrasser

  • Supreme
  • Memory
  • Hypersoft

  Andre produkter til bobil og camping tilværelsen

  I tillegg til madrasser, spesialsyr vi også puter og tepper til bobil og campingvogn. Teppene leveres fra den kjente produsenten Danfloor, vegg til vegg og frittliggende campingteppe. Puters fåes i et stort utvalg av farger og stoff. Produseres og sendes med gratis frakt i hele Norge.

  Spikertelt, bobilskjørt og reparasjon av fortelt

  Stene AS tilbyr bobilutstyr til god kvalitet. Vi tilbyr blant annet bobilskjørt på spesialmål, løsninger for tetting mellom spikertelt og vogn og anordninger for tildekking. Vi utfører også reparasjon av telt og fortelt.