fbpx

Madrass til vugge

Vi leverer madrasser på mål til vugge, sprinkelseng og små barnesenger. Passer ikke madrasser på standardmål til vuggen? Vi spesialtilpasser madrassen, slik at den passer perfekt. Komfortable babymadrasser, bare det beste for din baby! Kort leveringstid, og gratis frakt i hele Norge.

Madrass til vugge, komfortabel vuggemadrass for nyfødt.

Innhold:

  • 7 cm skumkjerne
  • 2 cm vattert trekk, med glidelås på tre sider

Fordeler:

  • Oeko-tex standard 100 sertifisert. Sertifisert etter høyeste standarder
  • Softtouch skumkjerne. Gir en god mykhetsfølelse, samtidig som den er spenstig
  • Veldig enkelt å ta av trekk, for vask
  • Åpen struktur gir god luftgjennomstrømming, absorberer kroppsvarme og reduserer svette

ByStene har i mange år laget madrasser på spesialmål, til det norske markedet. Materialer av høy kvalitet, bearbeidet av erfarne skreddere, gir et fantastisk resultat!

Madrass til vugge, av høy kvalitet

Kvalitet er viktig, spesielt når det dreier seg om produkter til baby og nyfødt. En babymadrass må:

  • Være komfortabel
  • Ta hensyn babyers kropp og liggestilling
  • Overholde sikkerhetsstandarder

Komfortabele madrasser

Madrassen må være komfortabel. Det gjør innsovingen enklere, og gjør at babyen får bedre søvn. Våre madrasser har en god balanse mellom mykhet og stabilitet. Det gjør at madrassene komfortable å ligge på, samtidig som de er føles faste. Det bidrar til en bedre og mer stabil søvnrytme, for baby og nyfødt.

Tilpasset babyens kropp og liggestilling

Babyens kropp er skjørere, og mer sårbar enn eldre barn og voksne. Derfor må madrasser tilpasses, slik at sovestillingen blir trygg og komfortabel. Madrassene formes slik at de føles godt for babyens kropp, samtidig som liggestillingen blir stabil.

Sikre madrasser

Madrassene til vugge og andre babysenger er laget av trygge, bærekraftige materialer. De er frie for skadelige kjemikalier og har gjennomgått test for strenge sikkerhetskrav. Når barnet ditt sover trygt, kan du gjøre det også!

Madrass til vugge

Les også:  Ikke bruk disse madrassene

I tillegg til madrass til vugge, spesialsyr ByStene båtmadrasser. Ofte er det begrenset soveplass, og spesielle vinkler og rom i båter. Man må benytte den plassen man har. Vi tilpasser madrassene i de breddene og formene du trenger, slik at de passer perfekt i hver krik og krok. Sov ekstra komfortabelt på sjøen i år, bestill en deilig båtmadrass fra ByStene. Gratis frakt og rask levering i hele Norge.

Deilig vuggemadrass

Tiden når man får baby er spesiell. Det er ingenting som blir viktigere i livet, enn å sørge for at babyen har det godt. En komfortabel og trygg vuggemadrass, sørger for at din baby sover ekstra trygt og godt. Materialene er av høy kvalitet, og bearbeidet av dyktige håndverkere. De blir sydd slik at passformen er perfekt i vuggen. Madrassene inneholder ingen skadelig kjemikaler, åpne lommer eller løse deler, babyen kan få tak i. De er også spesialtilpasset, for en babys kroppsform og liggestilling. Bare det beste er godt nok! Bestill madrass til vugge, enkelt på nett. Gratis frakt og rask levering i hele Norge. Vi ser frem til å høre fra deg!

Gå til:  Hundeseng  Madrass til sprinkelseng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *