Skreddersydde utetepper til terrasse.

Komfortable og holdbare i all slags vær.

Behov for terrasse teppe? Vi leverer utetepper til terrasse nøyaktig på dine mål. Med våre tepper blir din terrasse og uteplass litt ekstra lun og koselig i år. Våre tepper tåler all slags vær, er komfortable å gå på (også for nakne føtter) og er superenkle å rengjøre!  Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

utetepper til terrasse

Vi har tepper av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.  Har kort leveringstid og leverer med gratis frakt over hele landet. Vi skreddersyr teppene etter mål, slik at du får det nøyaktig slik som du vil ha det.

Se våre teppefarger

Hvorfor velge utetepper fra oss?

Tepper fra vår leverandør Marine Tuft passer perfekt som terrasse teppe. De vil tilføre en varm og myk stemning til din uteplass. Du trenger heller ikke å tenke på at teppene må tas inn om regnet skyller over, eller om du var litt kjapt ute med å rigge uteplassen denne våren, og vinteren gjorde et lite comeback.

  • De tåler å ligge ute i all slags vær, i alle årstider.
  • De samler ikke fukt, og tørker raskt og effektivt.
  • Komfortable å gå på for bare føtter.
  • Teppe beskytter terrassegulv for skader og rifter.
  • Demper støy.

Superenkelt å rengjøre. 

Skulle du være uheldig å søle på teppet, trenger du ikke å tenke på rensing med alt det innebærer. Det er bare å finne frem vannslangen og spyle teppet rent igjen. Du kan til og med bruke klor for å rengjøre teppet uten at teppe skades.

terrasse teppe

Teppe til terrasse – nøyaktig på dine mål.

ByStene er spesialister på å å levere tepper på mål. Vi tilpasser teppene etter de målene og formene du måtte ha på din terrasse eller uteplass. Her er ikke buer, vikler, kriker og kroker noe problem! Teppene kantes, slik at kanten blir sterk og finishen på teppene blir perfekt! Send oss dine mål, så ordner vi resten.

Variert utvalg av produkter til din terrasse.

Vi tilbyr også tilpassede solseil, levegger, puter, madrasser etter mål som alle medvirker til å gjøre akkurat din terrasse eller uteplass til det stedet du trekker til for å ta et lite avbrekk i hverdagen. Alene eller sammen med gode venner! Alle våre produkter lages i værbestandige materialer fra innerst til ytterst og tåler å ligge ute i nordiske forhold. Ønsker du å gjøre din terrasse eller uteplass til det lune avslappende stedet,der du kan trekke deg tilbake å nyte roen og stillhet? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på det du måtte ønske av våre produkter.

Trenger du utetepper til terrasse så ta kontakt med oss. Våre dyktige medarbeidere kan bidrar gjerne med råd slik at du får et terrasse teppe nøyaktig slik som du vil  ha det. Velkommen til oss!

 

Gå til:    Kontakt oss    Hjem